Details of guests reviews: Casa Vacanze Blizu Siena v Toscana, Chiusi


Chiusi 4704 se pridruži ponudbi 'Rezerviraj s spokojnostjo' Več informacij

8 Recenzije Posestev

  • 9.1

    recenzije, skupna ocena

  • 8.5

    Ujema se z opisom na internetu

  • 9

    Udobje/Wellness

  • 8.8

    Vrednost za denar

  • 9.5

    Čiščenje

  • 9

    Infrastrukturne storitve

  • 9.8

    Lastnik / Osebje

Recenzije so sestavili turisti, ki so bivali v strukturi

Vse stranke, ki so pregledale to nastanitev, opisujejo svoje osebne izkušnje, zato vsi pregledi, ki so objavljeni na spletu, turistom predstavljajo svojo oceno in sploh ne izražajo mnenja 4Tourism Srl .

Ocene filtra
Mlad par (2)
Družina z mlajšimi otroki (2)
Zrel par (3)

Recenzije Uporabniki -

  • Chloe gohier (France)

  • July 2020

    “Une pause idéale au cœur de la toscane”

    10 Glejte celotno recenzijo

    Très belle demeure Au calme et bien équipée, piscine très agréable . Grand jardin avec possibilité de barbecue.

    Pas de climatisation mais le ventilateur au plafond suffit amplement.

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    ODLIčNO

    Udobje/Wellness

    ODLIčNO

    Vrednost za denar

    ODLIčNO

    Čiščenje

    ODLIčNO

    Infrastrukturne storitve

    ODLIčNO

    Lastnik / Osebje

    ODLIčNO

    Internetna povezava

    • NI V UPORABI

    Vrsta popotnika / počitnice

    • MLAD PAR

    10

  • Robin (Italy)

  • July 2020

    “Restful”

    8.4 Glejte celotno recenzijo

    Quiet, large room with fireplace, beautiful pool oasis, close proximity to an Amazing restaurant.

    We originally booked a single but it did not have air conditioning. The staff did accommodate us and moved us to another room.

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    DOBRO

    Udobje/Wellness

    DOBRO

    Vrednost za denar

    ODLIčNO

    Čiščenje

    ZADOVOLJIVA

    Infrastrukturne storitve

    DOBRO

    Lastnik / Osebje

    ODLIčNO

    Internetna povezava

    • ODLIčNO

    Vrsta popotnika / počitnice

    • ZREL PAR

    8.4

  • Christine (France)

  • September 2019

    “Très bel endroit. Staff très serviable et attentionné”

    9 Glejte celotno recenzijo

    Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit.

    Un peu d'humidité dans le gîte Un peu trop éloigné de la ville

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    DOBRO

    Udobje/Wellness

    DOBRO

    Vrednost za denar

    DOBRO

    Čiščenje

    ODLIčNO

    Infrastrukturne storitve

    ODLIčNO

    Lastnik / Osebje

    ODLIčNO

    Internetna povezava

    • ZADOVOLJIVA

    Vrsta popotnika / počitnice

    • ZREL PAR

    Komentar lastnika

    Komentar lastnika nous vous remercions pour votre aimable jugemont et nous esperons d'avoir la possibiitè de vous accueillir encore chez nous pour ce qui concerne l'humiditè, nous vous informons que dans le prochain hiver nous ferons de renovations et nous garderons aussi a ca... avec nos sinceres salutations!! giusy

    9

  • Dominique Cwikula (France)

  • August 2019

    “Nice place for holidays”

    7.8 Glejte celotno recenzijo

    Staff Place Swimming pool Breakfast

    Bedroom is dark

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    ZADOVOLJIVA

    Udobje/Wellness

    DOBRO

    Vrednost za denar

    ZADOVOLJIVA

    Čiščenje

    ODLIčNO

    Infrastrukturne storitve

    ZADOVOLJIVA

    Lastnik / Osebje

    ODLIčNO

    Internetna povezava

    • ODLIčNO

    Vrsta popotnika / počitnice

    • DRUžINA Z MLAJšIMI OTROKI

    Komentar lastnika

    Komentar lastnika Dear Madame we thank you so much for your kind comment and hope tor have the pleasure to welcoming you again for your next holiday! we take the opportunity to inform you that during next winter we will do a restayling of some of our apartments and so, we will take good note of yr suggestion! with our kindest regards giusy

    7.8

  • JG (France)

  • August 2019

    “Very good on the whole but breakfast was not included whereas your website mentioned it was: this was the only disappointment.”

    7.7 Glejte celotno recenzijo

    Pool is great. Nice appartment with air co. Helpful staff.

    Breakfast was not included whereas your website mentioned it was, disappointing !rnI would appreciate you refund us with this extra cost that was not planned. Staff charged 100 euros on this. I can send you the note as evidence.

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    ZADOVOLJIVA

    Udobje/Wellness

    DOBRO

    Vrednost za denar

    ZADOVOLJIVA

    Čiščenje

    ODLIčNO

    Infrastrukturne storitve

    DOBRO

    Lastnik / Osebje

    DOBRO

    Internetna povezava

    • ZADOVOLJIVA

    Vrsta popotnika / počitnice

    • DRUžINA S STAREJšIMI OTROKI

    Komentar lastnika

    Komentar lastnika Dear Mr Girost actually when you make yr reservation you received the confimation only for the lodge as breakfast was not included and this kind of accommodation has been stated on your voucher but, we understand your disappointement for the supplemenjt you paid and would like to make you the refund requested. For us it is important that you and yr family have a nice memory of yr stay sith us! pls be so kind to let me have your bank detail and we will make the transfer immediately kind regards giusy

    7.7

  • Carine F. (France)

  • August 2018

    “Une parenthèse parfaite ”

    10 Glejte celotno recenzijo

    Calme, terrasse, situation géographique.

    Pas de point négatif

    Il faut y aller, certaines choses ne s’expliquent pas, il faut les vivre.

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    ODLIčNO

    Udobje/Wellness

    ODLIčNO

    Vrednost za denar

    ODLIčNO

    Čiščenje

    ODLIčNO

    Infrastrukturne storitve

    ODLIčNO

    Lastnik / Osebje

    ODLIčNO

    Internetna povezava

    • GROZNA

    Vrsta popotnika / počitnice

    • MLAD PAR
    • HRANA IN VINO

    Komentar lastnika

    Komentar lastnika chere Madame nous sommes tr�s content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilit� de vous accueillir come nos chers clients! cordialement giusy

    10

  • Altro (Netherlands)

  • July 2018

    “We enjoyed our stay at Chiusi 4704 and during our stay we have visited various places in the neighboorhood. We received good recommendations from Monica of places to visit. The staff was very friendly and helpfull.”

    10 Glejte celotno recenzijo

    Great service and hospitality

    None

    Highly recommended tour is the alternative road to Bagno Vignoni and the city Orvieto. When in Orvieto don’t forget to visit Il Mago Di Oz.

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    ODLIčNO

    Udobje/Wellness

    ODLIčNO

    Vrednost za denar

    ODLIčNO

    Čiščenje

    ODLIčNO

    Infrastrukturne storitve

    ODLIčNO

    Lastnik / Osebje

    ODLIčNO

    Internetna povezava

    • ZADOVOLJIVA

    Vrsta popotnika / počitnice

    • ZREL PAR
    • EKOTURIZEM

    Komentar lastnika

    Komentar lastnika Dear Guest we thank you so much for yr comment and hope to have the pleasure to welcome you for yr next holiday! with our kindest regards giusy

    10

  • Claire de REIMS (France)

  • August 2017

    “Direction tres accueillante. Site magnifique et proche de villes a visiter ”

    10 Glejte celotno recenzijo

    Calme. Logement confortable et piscine superbe

    La taille de la douche... un peu petite

    Točke dodeljene

    Ocena

    Grozna

    Skromno

    Zadovoljiva

    Dobro

    Odlično

    Ujema se z opisom na internetu

    Udobje/Wellness

    Vrednost za denar

    Čiščenje

    Infrastrukturne storitve

    Lastnik / Osebje

    Ocena

    Ujema se z opisom na internetu

    ODLIčNO

    Udobje/Wellness

    ODLIčNO

    Vrednost za denar

    ODLIčNO

    Čiščenje

    ODLIčNO

    Infrastrukturne storitve

    ODLIčNO

    Lastnik / Osebje

    ODLIčNO

    Internetna povezava

    • ZADOVOLJIVA

    Vrsta popotnika / počitnice

    • DRUžINA Z MLAJšIMI OTROKI
    • SPROščUJOčA

    Komentar lastnika

    Komentar lastnika merci pour votre mots! nous sommes très content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilitè de vous accueillir encore come nos chers clients! cordialement giusy

    10

(8)
9.1

July 2020

“Très belle demeure Au calme et bien équipée, piscine très agréable . Grand jardin avec possibilité de barbecue.”

C
Chloe gohier od France

July 2020

“Quiet, large room with fireplace, beautiful pool oasis, close proximity to an Amazing restaurant.”

R
Robin od Italy

September 2019

“Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit. ”

C
Christine od France

August 2018

“Calme, terrasse, situation géographique.”

C
Carine F. od France

July 2018

“Great service and hospitality”

A
Altro od Netherlands

August 2017

“Calme. Logement confortable et piscine superbe”

C
Claire de REIMS od France